Bij aankomst wordt door de huurder de getekende huurovereenkomst afgegeven met een kopie van het paspoort samen met de borgsom. Bij vertrek wordt de borgsom verrekend met de kosten van energie, water, eindschoonmaak en eventuele schade.
 
Regel een annuleringsverzekering / reisverzekering, uiterlijk binnen 7 dagen na de reservering.
  
Indien door u de huurovereenkomst wordt geannuleerd behouden wij het recht 10% van de huurprijs in rekening te brengen voor o.a. gemaakte advertentie- en administratiekosten, tevens, volledige huurbetaling indien wij het door u gehuurde appartement in de geannuleerde periode niet opnieuw kunnen verhuren.
 
Alle schade en/of letsel, verlies van sleutels en/of afstandbediening, en/of kaart CanalDigitaal tijdens de huurperiode zijn in principe voor rekening van de huurder. De huurperiode gaat in op zaterdag na 16.00 uur en eindigt op zaterdag om 10.00 uur.
 
Het appartement is grondig schoongemaakt en voorzien van bad- keuken- en beddengoed (geen strandlakens). Bij aankomst en vertrek wordt de inventarislijst door de verhuurder en huurder gecontroleerd en de meterstand opgenomen. Het is niet toegestaan meer dan 1 handdoek per persoon en beddengoed van meer dan alleen de laatste nachten vuil achter te laten. Het overige beddengoed en handdoeken verwachten wij schoon in de kast aan te treffen, meer vuil beddengoed en meer vuile handdoeken worden in rekening gebracht.
 
Maak s.v.p. gebruik van de plaid over de armleuning van de bank; ga niet in zwemkleding met ontbloot bovenlijf op de bank zitten.
 
Links buiten de poort staat een vuilcontainer.
 
Vraag tijdig voor vertrek naar Spanje de gegevens en telefoonnummer van onze waarnemer die WELKOM en VAARWEL service verzorgt.
 
De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verandering van directie, schade door storingen van water- en elektriciteitsvoorzieningen.
 
Het appartement  is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 16.00 uur en u heeft het appartement op de dag van vertrek verlaten om 10.00 uur.


Enkele huisregels
 
Zodra wij een aanbetaling van 30% van de verblijfskosten op onze rekening hebben ontvangen ontvangt u een bevestiging en is uw reservering definitief. De restantbetaling van 70% dient ongeveer 60 dagen voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan.
 
Bij aankomst betaalt u een borgsom van € 200 tot € 350, afhankelijk van de lengte van het verblijf. Bij vertrek wordt de borgsom verrekend met de kosten van energie, water, eindschoonmaak en eventuele schade.
 
Schoonmaakkosten inclusief WELKOM- en VAARWEL service (incl. een verrassing) zijn na een kort verblijf € 85, na een lang verblijf € 110. € 35 extra schoonmaakkosten voor een hond.
 
Translate - Traducir
Traduire -  Übersetzen
HUISREGELS